45 86 51 48 info@aroomstudio.no

Vippe-extensions

Få et Våkent blikk – helt uten anstrengelser!

Om Vippeextensions

Med vippeextensions får du flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske.

Vi har lang erfaring med å sette på perfekt separerte vipper. Med ulike teknikker tilgjengelig, får du vipper som er akkurat så naturlige eller dramatiske som du ønsker.

Uavhengig av valgt metode vil du få et flott resultat som varer lenge. Vippene vil falle av gradvis, og det er normalt å miste mellom én og tre vipper hver dag. Nøyaktig hvor mange som faller av vil naturligvis være individuelt, og hvis du føler at du mister mange vipper kan du kontakte oss for råd.

Få et mer våkent og åpent blikk

Gjør morgenrutinen raskere, slipp maskara og få lengre og penere vipper

Velg mellom klassiske, volum og mega volum vipper med perfekt bøy

Sertifiserte og profesjonelle behandlere

Hvor lenge varer resultatet?

Det er veldig individuelt og avhenger av bl.a. genetikk, livsstil, produkter man bruker og vedlikehold. Normalt skal vippene ikke falle av før dine naturlige vipper fornyes – etter ca. fire uker. 

Hvor lang tid tar behandlingen?

Påsetting av vippeextensions tar normalt fra 90 – 135 min avhenging av hva slags vipper du velger. 

Vi tilbyr tre ulike typer vippeextensions: klassiske, volum og mega volum. 

Fjerning av vippeextensions

Ved fjerning av kunstige vipper bruker vi en spesiell gelé som løser opp limet. Behandlingen er rask, smertefri og skader ikke dine naturlige vipper. Hos oss koster fjerning av vipper 350 kr.

Klassiske vipper

Ønsker du naturlige og elegante vipper vil 1:1-metoden passe perfekt for deg. Dette er en metode hvor vi fester én vippe på hver av dine naturlige vipper. Dermed vil vippene dine både se ut og føles som dine egne. Denne klassiske forlengelsen gir deg lange, fyldige og naturtro vipper og er et alternativ for deg som ikke ønsker en overdrevet vippetang-effekt, men vil ha estetiske øyenvipper som fremhever øynenes skjønnhet.

Dersom du skal ut en kveld og ønsker et mer dramatisk uttrykk, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara. Som regel vil dette imidlertid være helt unødvendig.

Gir et mer våkent blikk med mørke naturlige vipper uten bruk av maskara

Sunt og naturlig utseende

Hvor lang tid tar behandlingen?

Påsetting av klassiske vipper tar ca. 1,5 time (90 min).

Hvor mye koster det?

Nytt sett av klassiske vippeextensions koster 1690kr hos oss. 

Volum vipper

Volum er den nyeste teknikken innenfor vippeextensions. Her brukes tynnere og lettere vipper, og det festes mellom fem og ti vipper på hver øyevipp – vi setter vipper på omtrent 90 % av kundens naturlige vipper. Fordi vippene er lettere sitter de bedre, men gir allikevel et mer fyldig resultat.

Denne teknikken er mer skånsom for dine naturlige vipper, og vippene sitter i gjennomsnitt 1–2 uker lenger enn de klassiske vippene. Teknikken er blant annet velegnet for deg med få naturlige vipper. Kunder som velger volume-teknikken kan velge mellom ulike vippesett, basert på ønsket effekt og volum.

Behovet for påfyll vil her være veldig individuelt, og variere etter ønsket effekt.

Få lange og fyldige vipper med perfekt bøy

Veldefinerte øyne med fluffy vipper

Hvor lang tid tar behandlingen?

Påsetting av volum vipper tar ca. 2 timer (120 min).

Hvor mye koster det?

Nytt sett av volum vippeextensions koster 1890kr hos oss.

Mega volum vipper

Dette er settet for deg som ønsker et dramatisk resultat. Settet er svært fyldig, med mer enn 10 løsvipper festet på hver øyevipp. Her dekker vi 100 % av kundens naturlige vipper for en kraftig og intens look. Dette passer spesielt godt for deg som bruker mye sminke til vanlig og som ikke er redd for å skille deg ut i mengden.

Ettersom disse vippene festes på alle naturlige vipper, anbefaler vi at det settes av minst 75 minutter til påfyll for et best mulig resultat. Hvor ofte man ønsker å fylle på er opp til en selv.

Svært fyldig sett som gir maks volum

Maks glam og perfekt vippebøy

Hvor lang tid tar behandlingen?

Påsetting av mega volum vipper tar ca. 135 min.

Hvor mye koster det?

Nytt sett av mega volum vippeextensions koster 2200kr hos oss.

Påfyll av vippeextensions

Når behovet for påfyll av vipper melder seg, kan vi tilby følgende alternativer: 

 

Touch up (30 minutter): En kort behandling som anbefales til kunder som ønsker å oppnå symetri i vippene mellom påfyllstimene. Anbefales når vippetapet ikke overstiger 30–40 %.  Behandlingen koster 600kr. Denne behandlingen tilbys ikke med garanti.

 

Påfyll (60 minutter): En mellomlang behandling som anbefales når vippetapet ikke overstiger 40–60 %. Behandlingen koster 990 kr.

 

Påfyll (75 minutter): En mellomlang behandling som anbefales når vippetapet ikke overstiger 40–70 %. Behandlingen koster 1100 kr.

 

Påfyll (90 minutter): En mellomlang behandling som anbefales når vippetapet ikke overstiger 40–60 %. Behandling med påfyll av vipper for de som ønsker et veldig fyldig og dramatisk resultat eller som har hatt et stort tap av vipper. Behandlingen koster 1200 kr.

 

 

*Ved forsinkelse til timen, blir tiden klienten er forsinket, trukket fra påfyllstiden.

 

Farging av vipper og vippeløft

I tillegg til vippeextensions tilbyr vi vippebehandlinger som farging av vipper (390kr) og vippeløft med farge (990kr). Les mer om våre vippebehandlinger her.

Tilbakemeldinger

Erfaringer fra Våre kunder

Vippeextensions

«Ble tatt godt i mot med en imøtekommende og profesjonell tone. Stedet ligger meget sentralt, lett å komme dit. Min første gang her.Det beste er ar vippene ble akkurat slik jeg ønsket og beskrev. Kommer helt sikkert tilbake for påfyll.«

– Susan

Bryn

«Jeg har fått et fantastisk resultat på øyenbrynene behadling fra Anastassia. Veldig glad! Kommer definitivt tilbake!«

– Anastasia