45 86 51 48 info@aroomstudio.no

Negler

Flotte og velstelte negler til hverdags og fest!

Neglepleie

Vi tilbyr alle typer neglebehandlinger, fra tradisjonell manikyr med lakk til mer avansert neglestøping med valgfritt design og dekor. Materialene vi bruker er av høyeste kvalitet, slik at vi alltid kan garantere et flott og varig resultat.

Alle neglebehandlinger inkluderer neglbåndspleie.

Våre neglebehandlinger

Manikyr

For deg som ønsker freshe og velstelte, men naturlige negler, tilbyr vi manikyr med tradisjonell neglelakk. Dette er skånsomt og styrkende for neglene. Behandlingen inkluderer fiksing av neglebånd samt lakkering og en god håndkrem. Behandlingen er populær blant de som vanligvis steller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong. Vi tilbyr neglelakk i en rekke flotte farger.

Priser:

Manikyr / neglepleie   400kr

Manikyr med lakk    450kr

Manikyr med Shellac

Hybridlakk eller UV-lakk er det de fleste kjenner under navnet shellac. Dette er en sterkere form for lakk, som holder i to-tre uker. Vi anbefaler UV-lakk for de som allerede har fine og sterke negler og vil forsterke effekten av disse, samtidig som de ønsker et mer varig resultat på sin manikyr. Når fargen etter hvert begynner å slites bort, kan lakken enkelt fjernes hjemme med aceton. 

Priser:

Manikyr med Shellac    650kr

*med fjerning / etterfyll    750kr

Fransk / Ombre design    150kr

Design    fra 50kr

Forsterkning av egne negler    750kr

*med etterfyll    850kr

Fjerning av Shellac + mini-manikyr   350kr

Reparasjon av 1 negl    75kr

AKRYL- OG GELÉNEGLER

Akryl- og gelénegler gir mange muligheter og egner seg for alle, uavhengig av tilstanden på deres naturlige negler. Her støpes geleen utenpå neglen, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Med denne behandlingen bygger man neglen på nytt, og står dermed fritt i valg av lengde, form og tykkelse. Resultatet blir vakre og delikate negler.

Negler i akryl eller gelé varer i fire-fem uker. Når neglene skal fjernes, er det viktig at dette gjøres i salong for å ikke gjøre skade på egne negler. Støpte negler kan aldri gjøre permanent skade på neglene dine, men det vil ta tid å vente på at neglene skal vokse ut med sin opprinnelige styrke.

Priser:

Gele-negler nytt sett    890kr

*Etterfyll    820kr

Frensh / Ombre design    150kr

Design    fra 50kr

Fjerning av gele-negler   450kr

Reparasjon av 1 negl    75kr

Tilbakemeldinger

Erfaringer fra Våre kunder

Gelenegler

«Jeg er så fornøyd! Marianna er så flink, hun fikk til akkurat det jeg ville ha av design og form på neglene. Hun er rask og flink til detaljer, og veldig behagelig å prate med!«

– Angelica

Gelenegler

«Fabulous Nails! Har satt negler i mange år men denne gangen er jeg sinnsykt fornøyd ! Ren, stilig og veldig flott salong design messing! De oppfyller alle hygieniske krav med tanke på corona smitte tiltak. Skal definitivt sette neglene mine der framover. Billigere enn andre salonger i tillegg.«

– Samira