45 86 51 48 info@aroomstudio.no

Hudpleie

Få frisk og glødende hud

Hudpleie 

Vi tilbyr mange ulike hudbehandlinger, og skreddersyr behandlingen til deg og din hud, om du enten ønsker en ren velværebehandling og rens, til mer avanserte behandlinger for ulike hudproblemer.

Våre hudpleiebehandlinger

Microneedling / Dermapen

Microneedling er en av de tryggeste og mest moderne metodene for å tilføre huden kollagen – en perfekt behandling for deg som vil bedre hudkvaliteten din, behandle akne, redusere aknearr, store porer, rynker, pigmenteringer og strekkmerker i huden. Resultatet blir strammere og sunnere hud, med bedre struktur og elastisitet.

Hvordan utføres behandlingen?

  • Ved microneedling bruker vi en penn med små nåler som «lurer» huden til å tro at det opprettes en liten skade, som stimulerer igjen kroppen til å øke produksjonen av kollagen og elastin for å reparere skaden. Resultatet er en naturlig tilførsel av de viktigste stoffene huden trenger for å holde seg ung og fresh. Behandlingen er smertefri og utføres av Anastassia. 

Hvem passer det for?

  • Alle hudtyper som har frisk hud kan ta denne behandlingen.

Hvor mange behandlinger bør man ta?

  • Det varierer fra person til person, hvor mange behandlinger man trenger, og det avgjøres ut i fra hva man behandler. Som regel 4 – 6 behandlinger med 4 uker mellom hver behandling.

Hvem bør ikke ta behandlingen?

  • Den passer ikke for blødere, de med eksem/psoriasis, kelloider, andre hudsykdommer (f.eks dermatitt), diabetes eller de som røyker mye. Har du fått cellegift eller brukt Isotetionin de siste 12 mnd må du avvente. Gravide behandles heller ikke. 

Behandlingen er smertefri og utføres av vår hudpleie-spesialist Anastassia. 

Pris:

Ansikt   1800kr

Ansikt og hals   2400kr

Ansikt, hals og decollete   2900kr

 

Dyprens / Detox

Dyprens / Detox (75 min)

En perfekt behandling til hud som trenger en dypere og mer effektiv rens. Detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. I tilleg stabiliserer den ph-verdien i huden og gir en økt beskyttelse.

Pris:

Dyprens / Detox   950kr

 

Enzym / Fruktsyre peeling

Enzym / fruktsyre peeling (75 min)

 

 En behandling som favoriserer sliminering av overfladiske keratiniserte celler, forbedrer oksygenering og cellefornyelse. 

 

– Scrub uten slipende virkning

 

– Eliminerer døde celler

 

– Forbedrer cellulær oksygenering og fornyelse

 

– Lukker porer

 

– Ansiktsfargen er jevn og homogen, huden er glattere, finere og mykere 

Pris:

Enzym / fruktsyre peeling    1100kr

 

Klassisk ansiktsbehandling

Klassisk Ansiktsbehandling (90 min) 

En behandling med rens, skrubb og ansiktsmaske som tilpasses din egen hudtilstand. Med den behandlingen får du også en god ansiktsmassasje som fremmer sirkulasjonen i huden din og den avsluttes med en næringsrik og reparerende krem.

Pris:

Klassisk Ansiktsbehandling    1100kr

 

Perfect Glow THALION

Perfect Glow Babor (75 min)

Pris:

Perfect Glow Babor    1390kr

 

Tilbakemeldinger

Erfaringer fra Våre kunder

Vippeextensions

«Ble tatt godt i mot med en imøtekommende og profesjonell tone. Stedet ligger meget sentralt, lett å komme dit. Min første gang her.Det beste er ar vippene ble akkurat slik jeg ønsket og beskrev. Kommer helt sikkert tilbake for påfyll.«

– Susan

Bryn

«Jeg har fått et fantastisk resultat på øyenbrynene behadling fra Anastassia. Veldig glad! Kommer definitivt tilbake!«

– Anastasia

Gelenegler

«Jeg er så fornøyd! Marianna er så flink, hun fikk til akkurat det jeg ville ha av design og form på neglene. Hun er rask og flink til detaljer, og veldig behagelig å prate med!«

– Angelica

Gelenegler

«Fabulous Nails! Har satt negler i mange år men denne gangen er jeg sinnsykt fornøyd ! Ren, stilig og veldig flott salong design messing! De oppfyller alle hygieniske krav med tanke på corona smitte tiltak. Skal definitivt sette neglene mine der framover. Billigere enn andre salonger i tillegg.«

– Samira