45 86 51 48 info@aroomstudio.no

Permanent makeup

Våkn opp ferdig sminket hver dag

Om permanent makeup (PMU)

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering også kjent som micropigmentering, derma-pigmentering og permanent kosmetikk.

Vi bruker ulike tatoveringsteknikker for å skape form og farge som ligner sminke. Eyeliner, lepper, skjønnhetsflekk og øyenbryn er alle områder som permanent sminke tradisjonelt er brukt på. Hensikten med permanent makeup er å definere og fremheve ansiktsformer med samme resultat som hverdags sminke. Med permanent make up sparer du verdifull tid på morgenen som du ellers ville ha brukt på dine daglige sminkerutiner.

Hos oss tilbyr vi flere forskjellige teknikker.

Velg mellom bryn, eyeliner og lepper

Slipp å bruke tid foran speilet

Få et vakkert og naturlig resultat

Passer for alle - man får et pent og varig utseende til enhver tid

Vi bruker kun høykvalitetsprodukter

Hvor lenge varer resultatet?

Behandlingen har en varighet på to til fire år, men det varierer fra person til person og avhenger av bl.a. livsstil, hudtype og vedlikehold. 

Hvor lang tid tar behandlingen?

Det kommer an på type behandling (bryn, eyeliner eller lepper) men kan ta alt fra 1-3 timer.

Når bør man ta påfyll og hvor mye koster det?

Vi anbefaler påfyll etter 4-8 uker for best mulig resultat. Påfyll hos oss koster 1500kr.

PMU Bryn

Sliter du med å tegne eller nappe dine egne bryn? Mangler du hår? Eller er du blant dem som er hos hudpleier hver tredje eller fjerde uke for å fikse brynene? Da er permanent makeup rett for deg. 

Før behandlingen starter, tar vi en samtale for å avklare hvilke ønsker og behov du har. Det gjøres gjerne samme dag som behandlingen utføres. Deretter tegner vi opp øyenbrynene dine i den fasongen som er riktig til ditt ansikt, og du godkjenner dette før behandlingen starter. Farge velges ut etter din naturtone. Under selve behandlingen, tilføres pigmentene ned i huden og gir deg det varige resultatet du ønsker deg. Tatovering av øyebryn er ideellt om du mangler hår, helt eller delvis eller om du trenger hjelp til å oppnå den fasongen som er riktig til ditt ansikt.

Glem øyenbrynsblyant. Med permanent makeup holder brynene seg fine hele døgnet

Få velformede bryn tilpasset ditt ansikt som fremhever dine beste trekk

Vi blir enige om form, tykkelse og fargen som vil kle deg best før behandlingen

Hvor lang tid tar behandlingen?

Det kommer an på type behandling, men kan ta alt fra 1-3 timer.

Hvor mye koster det?

Hårstrå teknikk    4500kr

Powder brows    3500kr

Påfyll (etter 4-8 uker)    1500kr

PMU eyeliner

Med permanent eyeliner ser du frisk og opplagt ut hele dagen, hver eneste dag. Tatovering av eyeliner og vippelinje er ideellt hvis du ønsker å slippe sminkerutinene rundt øynene hver dag. Før vi starter behandlingen, tar vi alltid en samtale for å høre hvilke ønsker du har. Vi jobber primært med to teknikker når vi utfører permanent eyeliner: Tynn liner og design eyeliner. 

Tynn liner fungerer som er vippeforsterkning. Denne legges diskret på vippekanten og dras ned til mellom vipperoten. Det vil gi et mer intenst blikk og gi et uttrykk av fyldigere vipper. Design eyeliner foretrekkes av de som ønsker et resultat som ser sminket ut. Fargepigmentene påføres på nedre og/ eller øvre øye kant. Sammen med din terapeut kan du velge mellom et variert antall fargepigmenter, stiler og tykkelser. Vi setter pigmentene så nærme øyevippene som mulig for å gi deg et mest mulig naturlig resultat. Permenent eyeliner er den mest krevende behandlingen å utføre på en god måte.Terapeutene på A Room Beauty Studio har erfaring, kompetanse og gode resultater å vise til. 

Våkne opp ferdig sminket

Får dine øyne til å fremstå som en helhet

Velg mellom naturlig eller mer dramatisk eyeliner (om du ønsker en bestemt effekt)

Hvor lang tid tar behandlingen?

Det kommer an på type behandling, men kan ta alt fra 1-3 timer.

Hvor mye koster det?

Eyeliner vipperot    2900kr

Eyeliner med skygge    3500kr

Grafisk eyeliner    3900kr

Påfyll eyeliner    1500kr

PMU lepper

Med korrekt utført permanent makeup, kan du få de flotte leppene du alltid har ønsket deg. Du kan oppnå en jevn symmetri og en riktig tilpasset farge som varer i 2-4 år! Konturen tegnes alltid opp på forhånd og du er selv med på å godkjenne fasongen. Hvis du ønsker å forstørre leppene noe, tegner vi opp konturen i ytterkant av leppene. Dette må gjøres med forsiktighet, slik at resultatet blir naturlig og ikke kunstig. Til slutt skraveres farge inn i selve leppen og resultatet er naturlige og flotte lepper. 

Tatovering lepper er ideelle for deg som ønsker en flatterende fremheving, korrigering av symmetri, utjevne fargen eller få en liten forstørrelse av leppene. Vi har et rekke farger å velge mellom. Ta gjerne kontakt, hvis du har spørsmål eller ønsker konsultasjon.

Lipliner med skyggeteknikk eller pudderteknikk

Permanent eyeliner med naturlig farge

Du velger selv fargen på liplineren

Naturlig og fint resultat som får leppene til å se mer fyldige ut

Hvor lang tid tar behandlingen?

Det kommer an på type behandling, men kan ta alt fra 1-3 timer.

Hvor mye koster det?

Lepper full farge    3900kr

Lip blush    3000kr

Påfyll lepper    1500kr

Tilbakemeldinger

Erfaringer fra Våre kunder

Vippeextensions

«Ble tatt godt i mot med en imøtekommende og profesjonell tone. Stedet ligger meget sentralt, lett å komme dit. Min første gang her.Det beste er ar vippene ble akkurat slik jeg ønsket og beskrev. Kommer helt sikkert tilbake for påfyll.«

– Susan

Bryn

«Jeg har fått et fantastisk resultat på øyenbrynene behadling fra Anastassia. Veldig glad! Kommer definitivt tilbake!«

– Anastasia

Gelenegler

«Jeg er så fornøyd! Marianna er så flink, hun fikk til akkurat det jeg ville ha av design og form på neglene. Hun er rask og flink til detaljer, og veldig behagelig å prate med!«

– Angelica

Gelenegler

«Fabulous Nails! Har satt negler i mange år men denne gangen er jeg sinnsykt fornøyd ! Ren, stilig og veldig flott salong design messing! De oppfyller alle hygieniske krav med tanke på corona smitte tiltak. Skal definitivt sette neglene mine der framover. Billigere enn andre salonger i tillegg.«

– Samira